ΚΚΕ: Απαράδεκτη και αναίτια συμπεριφορά αστυνομικών στην Ορεστιάδα

«Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και αναίτια συμπεριφορά αστυνομικών του Α.Τ. Ορεστιάδας, σε βάρος του μέλους του Γραφείου Περιοχής της Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ, Λαρίση Χρήστου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.

PACIFIC-SUN

«Συγκεκριμένα», προσθέτει το ΚΚΕ, «δύο αστυνομικοί με πολιτικά  κινήθηκαν εναντίον του απαιτώντας να γίνει σωματικός έλεγχος. Όταν το στέλεχος του ΚΚΕ απαίτησε να μάθει από ποιον διενεργείται ο έλεγχος οι αστυνομικοί απάντησαν με ύβρεις και απειλές και με τη βία του πήραν το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο για έλεγχο».

«Η συγκεκριμένη ενέργεια είναι ενταγμένη στη συνεχιζόμενη προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού, που ξεδιπλώνεται το τελευταίο διάστημα κατ’ εντολή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ», τονίζει το ΚΚΕ και επισημαίνει ότι «είναι ένα ακόμη δείγμα γραφής, μετά τις συλλήψεις και διώξεις των σπουδαστών στο Φοιτητικό – Μαθητικό συλλαλητήριο στις 16 Απρίλη, τις συλλήψεις 10 μελών της Επιτροπής Ειρήνης Σάμου και στελεχών του ΚΚΕ πριν 2 ημέρες.  Τέτοιου τύπου ενέργειες δε θα τρομοκρατήσουν τους αγωνιστές»

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής