Γεννηματά: Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές έχει ήδη αρχίσει

«Ζητάμε εκλογές εδώ και τώρα πριν δεσμεύσουν τη χώρα με αδιέξοδα τετελεσμένα ερήμην του λαού», δήλωσε σε συνέντευξή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του «Κινήματος Αλλαγής» στην εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής».

PACIFIC-SUN

«Είναι η ώρα ο Ελληνικός λαός, αυτός και μόνο, να αποφασίσει τους όρους και τις εγγυήσεις για τη βιώσιμη έξοδο από την κρίση και να επιλέξει σε ποιους θα εμπιστευθεί  να οδηγήσουν αυτή την πορεία», τόνισε η κα Γεννηματά.

Ερωτώμενη αν η κυβέρνηση δεν θα εξαντλήσει την τετραετία, η κα Γεννηματά υποστήριξε ότι «η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές έχει ήδη αρχίσει. H κοινωνία βράζει. Η κυβέρνηση κάνει πως δεν καταλαβαίνει και προσπαθεί να κερδίσει πολιτικό χρόνο με νέα παραμύθια. Υπόσχεται έξοδο “μαϊμού”».

Όσον αφορά το ρόλο του «Κινήματος Αλλαγής» στο πολιτικό σκηνικό η επικεφαλής του είπε πως θα παίξει «καθοριστικό για τις εξελίξεις», για την πολιτική σταθερότητα και την προοδευτική διακυβέρνηση στη χώρα».

Αναφερόμενη στο αν μπορεί να υπάρξει συνεννόηση με τον ΣΥΡΙΖΑ η Φώφη Γεννηματά σημείωσε ότι «ο κ. Τσίπρας έκοψε τις γέφυρες συνεννόησης πολύ νωρίς. Και ως αντιπολίτευση και στη συνέχεια με τη συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ. Τώρα επικοινωνιακά παιχνίδια από τα στελέχη του και μικροκομματικές σκοπιμότητες δεν μας αφορούν» και συμπλήρωσε ότι «εμείς έχουμε σταθερές, πάγιες απόψεις και θέσεις για την ανάγκη εθνικής συνεννόησης στα μεγάλα ζητήματα».

«Επιμένω στην εθνική συνεννόηση, είναι όρος εθνικής επιβίωσης», υπογράμμισε η κα Γεννηματά και συνέχισε λέγοντας ότι «η εθνική συνεννόηση θα έρθει με την ενίσχυση των δημοκρατικών δυνάμεων της Κεντροαριστεράς, της λογικής που εκφράζει σήμερα το Κίνημα Αλλαγής».

Καταλήγοντας η Φώφη Γεννηματά εκτίμησε για την πορεία του «Κινήματος Αλλαγής» ότι είναι «σταθερά ανοδική και αυτό καταγράφεται σε όλες τις σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης. Είμαστε  σταθερά  το τρίτο δημοσκοπικά, πολιτικό κόμμα» σημειώνοντας ότι «μέρα με την ημέρα κάνουμε βήματα μπροστά για να ανατρέψουμε, στις κάλπες πλέον, τον κακέκτυπο δικομματισμό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και της ΝΔ».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής