Επίσκεψη Κουβέλη σε σχηματισμούς και μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας στη Λάρισα

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης, σήμερα συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι)Χρήστο Χριστοδούλου, επισκέφθηκε σχηματισμούς και μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας που εδρεύουν στην περιοχή της Λάρισας. 

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα επισκέφθηκε το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ) στο Κουτσόχερο Λάρισας, το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) και στη συνέχεια την 337 Μοίρα στην 110 Πτέρυγα  Μάχης.

Ο Φώτης Κουβέλης την Παρασκευή 18 Μαΐου, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, θα επισκεφθεί τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) στα Τρίκαλα, το Στρατηγείο της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα και στη συνέχεια το Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΣΕΕΕ), καθώς και το 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Απευθυνόμενος σε στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, εξήρε τον αποφασιστικό τους ρόλο στην ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας, ενώ έκανε ειδική αναφορά στη θυσία του Σμηναγού Γεώργιου Μπαλταδώρου, που έχασε τη ζωή του εκτελώντας το καθήκον του.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής