Αποδοκιμάστηκε ο Λεβέντης στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Τα πάνω-κάτω έφερε ο χαιρετισμός του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης στο Ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, ο οποίος μετά από περίπου εννέα λεπτά σκληρής κριτικής στο παρελθόν του ΠΑΣΟΚ, έφυγε από το βάθρο εν μέσω αποδοκιμασιών.

PACIFIC-SUN

Ο Βασίλης Λεβέντης αναφέρθηκε στις κυβερνήσεις Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου, σημειώνοντας ότι ο πρώτος έβαλε τη χώρα στο ευρώ χωρίς να κάνει μεταρρυθμίσεις, ενώ ο δεύτερος έκανε άσκοπες κινήσεις που οδήγησαν τη χώρα στα μνημόνια.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υπογράμμισε τον υπέρογκο δανεισμό του ΠΑΣΟΚ και άσκησε κριτική και στην ίδια τη Φώφη Γεννηματά, για την απόφαση της να μην υπερψηφίσει το νόμο για την απλή αναλογική.

Οι αποδοκιμασίες ξεκίνησαν από τους συνέδρους από τα πρώτα λεπτά και ο κ. Λεβέντης τους απάντησε ότι δεν πήγε στο συνέδριο για το χειροκρότημα αλλά γιατί θεωρεί ότι τα δύο κόμματα έχουν συγγένεια αλλά χρειάζεται αυτοκριτική και ειλικρίνεια.

Ο κ. Λεβέντης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα σκάνδαλα που εμπλέκονται μέλη του ΠΑΣΟΚ, με ιδιαίτερη αναφορά στον Άκη Τσοχατζόπουλο. Στο σημείο εκείνο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε πως υπάρχουν και άλλα μέλη που εμπλέκονται σε σκάνδαλα.

Ο Γιάννης Κουτσούκος που έδινε το λόγο στους ομιλητές απευθυνόμενος στον Βασίλη Λεβέντη του είπε πως το Κίνημα Αλλαγής είναι φιλόξενο κόμμα, ωστόσο, οι σύνεδροι δεν μπορούν να δέχονται προσβολές. Ταυτόχρονα έκανε έκκληση προς τους συνέδρους να ηρεμήσουν.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής