Χαρίτσης: Χρηματοδότηση απαλλοτριώσεων ύψους 504 εκατ. ευρώ

Χρηματοδότηση απαλλοτριώσεων, συνολικού προϋπολογισμού 504.549,67 ευρώ, από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) ενέκρινε ο υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Αλέξης Χαρίτσης.

PACIFIC-SUN

Η χρηματοδότηση αφορά σε απαλλοτριώσεις απαραίτητες για την απρόσκοπτη ολοκλήρωση τριών οδικών αξόνων στο Νομό Ρεθύμνου της Περιφέρειας Κρήτης. Αναλυτικά οι απαλλοτριώσεις αφορούν τα έργα:

  • «Κατασκευή του νέου οδικού τμήματος Κάτω Ροδάκινο – Άνω Ροδάκινο (Γέφυρα Ροδάκινου)». Στο έργο περιλαμβάνονται η κατασκευή της γέφυρας Ροδάκινου και η συναρμογή της (κατασκευή νέων προσβάσεων) με την υφιστάμενη επαρχιακή οδό, η οποία συνδέει τους οικισμούς Κάτω Ροδάκινου και Άνω Ροδάκινου στα νότια του Νομού Ρεθύμνου.
  • «Κατασκευή του οδικού τμήματος Παλέ – Αγκουσελιανά – Κάνεβος». Το έργο αφορά στη διάνοιξη του νέου τμήματος Παλέ – Αγκουσελιανά – Κάνεβος της επαρχιακής οδού 4.
  • «Διάνοιξη νέου τμήματος “Φράγμα Ποταμών – Παντάνασσα” επαρχιακής οδού 13 (τμήμα Πατσός – Παντάνασσα)». Το έργο είναι τμήμα της οδού «Φράγμα Ποταμών – Παντάνασσα» στο Δήμο Αμαρίου.

Το υπουργείο Οικονομίας με την έγκριση της χρηματοδότησης των παραπάνω απαλλοτριώσεων συμβάλει στην ενίσχυση των υποδομών της περιοχής με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής