Υπουργείο Παιδείας: Ατζέντης συμφερόντων ο κ. Χαρακόπουλος

«Ο κ. Χαρακόπουλος, στο γνωστό ρόλο ατζέντη συμφερόντων στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, χρησιμοποίησε λάθος στοιχεία σχετικά με την υποτιθέμενη αύξηση των εγγραφών στα ιδιωτικά Γυμνάσια φέτος σε σχέση με την περσινή χρονιά», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Παιδείας, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του τομεάρχη της ΝΔ.

PACIFIC-SUN

Το υπουργείο Παιδείας κατηγορεί τον κ. Χαρακόπουλο ότι «βρήκε την κατάλληλη αφορμή να εξαπολύσει μια ακόμη επίθεση στη δημόσια εκπαίδευση, που η παράταξή του «αγαπάει να μισεί» περισσότερο από οτιδήποτε άλλο».

«Όταν κατάλαβε την γκάφα του και ότι έπεσε θύμα κακού πληροφοριοδότη  προέβη σε διορθωτική αυτοδιάψευση. Kάλλιο αργά παρά ποτέ αρκεί πέρα από το ρόλο να κατεβάσει και το έργο», προσθέτει το υπουργείο.

«Του ευχόμαστε να είναι πολύ πιο προσεκτικός στο μέλλον και λιγότερο εύπιστος σε πάσης φύσεως  μυθοπλασίες. Το ίδιο ελπίζουμε να πράξουν και τα φιλικά προς τη Νέα Δημοκρατία ΜΜΕ που κι αυτά έπεσαν με τη σειρά τους θύματα της παραπληροφόρησης του κ. Χαρακόπουλου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής