Τις ανακαινισμένες νοσηλευτικές πτέρυγες του ναυτικού νοσοκομείου εγκαινίασε ο Δ. Βίτσας

Τις ανακαινισμένες νοσηλευτικές πτέρυγες 5Β και 4Δ, τον χώρο υποδοχής ασθενοφόρων στην είσοδο του τμήματος Επειγόντων Περιστατικών και το νέο αξονικό τομογράφο, εγκαινίασε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

PACIFIC-SUN

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Γεωργίου Γιακουμάκη ΠΝ και του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτιος Ράπτης.

Ο κ. Βίτσας στο χαιρετισμό που απηύθυνε ανέφερε: «Χαίρομαι πραγματικά γιατί βρίσκομαι  σήμερα εδώ, με την ευκαιρία των εγκαινίων της ανακαινισμένης Νοσηλευτική Πτέρυγας του Παθολογικού Τομέα του Ναυτικού Νοσοκομείου.  Ενός Νοσοκομείου με ιστορία, με παράδοση επιστημονική, με παράδοση νοσηλευτική.

Η αναβάθμιση των υποδομών υγείας είναι πάντα μια θετική εξέλιξη πόσο μάλλον σήμερα , σε ένα περιβάλλον με πολλαπλά προβλήματα και ανάγκες. Ένας χώρος κατάλληλα διαμορφωμένος, ένα περιβάλλον ανθρώπινο και σύγχρονο, κάνει τη νοσηλεία και την παραμονή σε αυτόν πιο εύκολη πιο και άνετη, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη συνολική κατάσταση των ασθενών. Παράλληλα, συμβάλλει και στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού του Νοσοκομείου και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.   

Με την παρούσα ανακαίνιση δίνεται η δυνατότητα στα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, στα μέλη των οικογενειών τους καθώς επίσης και στους δικαιούχους συμπολίτες μας αν το χρειαστούν να νοσηλευτούν υπό την επίβλεψη και τη φροντίδα άρτια επιστημονικά καταρτισμένων ιατρών και νοσηλευτών σε ένα χώρο υψηλών προδιαγραφών, που σέβεται την αξιοπρέπεια και τις ανάγκες τους. 

Παραδίδετε ένα νοσηλευτικό τμήμα με όλες τις απαιτούμενες ανέσεις αλλά και ικανό για παροχή  εξειδικευμένων υπηρεσιών υγείας,  όπως αυτό της νοσηλείας ασθενών με βαριές λοιμώξεις στους δύο θαλάμους αρνητικής πίεσης.

Επιπλέον, και τα υπόλοιπα τμήματα του Νοσοκομείου που θα επισκεφτούμε σήμερα, δηλαδή τη νέα πτέρυγα των Εξωτερικών Ιατρείων και τον πρόσφατα αποκτηθέντα Αξονικό Τομογράφο, μας δείχνουν ότι παρά την οικονομική κρίση, συνεχίζονται να καταβάλλονται  προσπάθειες για σημαντικές βελτιώσεις στις υπάρχουσες δομές. Γεγονός που δίνει κουράγιο για τη θωράκιση αυτών των προσπαθειών.

Θα ήθελα να τονίσω αρχικά την άψογη συνεργασία μεταξύ του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος  γεγονός που αποδεικνύεται και από την παραχώρηση από το Λιμενικό Σώμα ενός ασθενοφόρου οχήματος τελευταίας τεχνολογίας  και μίας (1) οδοντιατρικής έδρας για κάλυψη αναγκών του Ναυτικού Νοσοκομείου.  Και εν συνεχεία να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και να εξάρω τις συντονισμένες προσπάθειες της, στη γρήγορη ολοκλήρωση του έργου της ανακαίνισης της Παθολογικής Πτέρυγας, αλλά και όλων των υπόλοιπων εργασιών που εκτελούνται στο Νοσοκομείο. 

Σας ευχαριστώ όλους για την ολοκλήρωση ενός τόσο σημαντικού έργου και τη συνεισφορά σας στο στόχο της διατήρησης και της αναβάθμισης  του επιπέδου των παρεχόμενων υγειονομικών υπηρεσιών. 

Σας εύχομαι καλή δύναμη ώστε να ανταποκριθείτε στο δύσκολο έργο σας».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής