ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον ακροδεξιό σκύλο χορτάτο

Για διγλωσσία κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά, «ο κ. Μητσοτάκης θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον ακροδεξιό σκύλο χορτάτο».

PACIFIC-SUN

Στην ανακοίνωση γίνεται ιδιαίτερη αναφορά, στην καταγγελία που έκανε σε σημερινή του συνέντευξη ο δημάρχος Λέσβου, Χρήστος Γαληνός, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» ότι, «κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας καθοδηγούν μέλη της Χρυσής Αυγής και συμπαρίστανται σε ακροδεξιούς κύκλους που υποδαυλίζουν τα επεισόδια στο νησί», ενώ συνεχίζει η ανακοίνωση «παρόμοια συμπαράσταση εξέφρασε δημόσια ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Χ. Αθανασίου, μόλις ένα 24ωρο πριν», «το ίδιο και η ΝΟΔΕ Λέσβου που στήριξε τις κινητοποιήσεις εκδίδοντας ανακοίνωση γεμάτη με ψεύδη και ακροδεξιά ρητορική», όπως και ο Αλ. Κουτσαντώνης, τοπικό στέλεχος της ΝΔ, το οποίο «καλούσε τους κατοίκους του νησιού στη συγκρότηση ομάδας κρούσης ενάντια στη «μουσουλμανοποίηση της Λέσβου».

Τέλος, σημειώνει «ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε στη συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ να δηλώσει πως δεν ανέχεται τον ρατσισμό και την ξενοφοβία στο εσωτερικό του κόμματος του. Αυτή του η δήλωση όμως μένει κενό γράμμα, όσο κρατά στάση ανοχής απέναντι σε τέτοιες ενέργειες.
Ο κ. Μητσοτάκης θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον ακροδεξιό σκύλο χορτάτο».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής