Συνάντηση Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον Δήμαρχο Αγρινίου

Επίσκεψη στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Αγρίνιο και στο Δημαρχείο της πόλης πραγματοποίησε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής, όπου και τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου.

PACIFIC-SUN

Η ατζέντα αυτής της συνάντησης περιείχε μία σειρά ζητημάτων που άπτονται της ανάπτυξης του Αγρινίου και διεξήχθη σε φιλικό και ενωτικό κλίμα.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκε μεταξύ άλλων, η προοπτική κατασκευής του κάθετου άξονα που συνδέει το Αγρίνιο με την Ιόνια Οδό, η δημιουργία Επιχειρηματικού Πάρκου, η μετατροπή του ενός εκ των δύο αεροδρομίων του Αγρινίου σε αεροδρόμιο μεταφοράς εμπορευμάτων και αρκετά ακόμη θέματα.

Ο υπουργός μετά το πέρας της συνάντησης έδωσε συναισθηματικό χρώμα στην τοποθέτησή του λέγοντας πως «για κάθε άνθρωπο που επισκέπτεται την πατρίδα του είναι ιδιαίτερη στιγμή και για μένα το Αγρίνιο δεν είναι μόνο η γενέτειρά μου, αλλά ο τόπος που με τίμησε, αφού με έστειλε επανειλημμένα στο Εθνικό Κοινοβούλιο».

Στη συνέχεια ο υπουργός υπογράμμισε: Συζητήσαμε με τον Δήμαρχο το ζήτημα της σύνδεσης του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, είναι ένα ζήτημα που γεννά απορίες, πως δηλαδή τόσα χρόνια έμεινε η υπόθεση έτσι και σήμερα απειλείται μία πόλη με απομόνωση και πελώριες αναπτυξιακές συνέπειες, ακόμη και για την ύπαρξη. Συζητήσαμε ότι και το πρώτο και το δεύτερο θέμα θα τα μεταφέρω στην Κυβέρνηση και θα ασκήσω την όποια πίεση μπορώ να ασκήσω, ώστε τα δύο κρίσιμα θέματα για την ανάπτυξη της περιοχής να δρομολογηθούν και για αυτό θα βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία και συνεννόηση».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής