Στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 22 Νοεμβρίου, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπου είχε συνάντηση με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία και ενημερώθηκε για ζητήματα που αφορούν την άμυνα και ασφάλεια της χώρας.

PACIFIC-SUN

Αμέσως μετά, ο κ. Μητσοτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Επισκέφθηκα σήμερα το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για να ενημερωθώ από την στρατιωτική και την πολιτική ηγεσία, για ζητήματα που αφορούν την άμυνα και την ασφάλεια της χώρας.

Είχα την ευκαιρία να ευχαριστήσω, στο πρόσωπο των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων τους άντρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, που καθημερινά δίνουν το δικό τους αγώνα για την πατρίδα μας.

Τα χρόνια της οικονομικής κρίσης μάλιστα ο αγώνας αυτός γίνεται κάτω από δύσκολες, πολλές φορές, αντίξοες συνθήκες. Είναι, όμως, βέβαιο ότι η εκπαίδευση, η ικανότητα, το φρόνημα και το ηθικό τους μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα των οπλικών συστημάτων της χώρας.

Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν εγγύηση ασφάλειας, σταθερότητας και εθνικής αξιοπρέπειας και ενισχύουν το διεθνή ρόλο της χώρας μας.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ότι τιμούμε το έργο τους, είμαστε περήφανοι για αυτούς και θα σταθούμε δίπλα στα προβλήματά τους, με όλες μας τις δυνάμεις».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής