Ποτάμι: Οι γείτονες έχουν νεύρα. Εμείς;

Εκδήλωση με τίτλο «Οι γείτονες έχουν νεύρα. Εμείς;», διοργανώνει το Ποτάμι, την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στις 19:30, στο Ζάππειο Μέγαρο.

PACIFIC-SUN

Εκδήλωση με τίτλο «Οι γείτονες έχουν νεύρα. Εμείς;», διοργανώνει το Ποτάμι, την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στις 19:30, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει αναφορά, στα σύνορα, τη Λωζάνη, την ειρήνη, την στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ρωσίας και των ΗΠΑ. Θα συζητηθεί, πόσο μεγάλοι είναι οι κίνδυνοι καθώς και κατά πόσο η Ελλάδα μπορεί να παίξει σταθεροποιητικό ρόλο.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, η συντονίστρια Εξωτερικών και Άμυνας της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, ο καθηγητής και πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, Λουκάς Τσούκαλης, ο ομότιμος καθηγητής και πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Χρήστος Ροζάκης.

Ομιλητές θα είναι επίσης, ο πρέσβης ε.τ. και υπεύθυνος Εξωτερικής Πολιτικής και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Ποταμιού, Γιώργος Κακλίκης και ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μίλτος Κύρκος. Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής