ΝΔ: «Κοστίζει ακριβά η διαχειριστική ανεπάρκεια της Κυβέρνησης»

Με αφορμή το δελτίο παρακολούθησης επίτευξης στόχων ΔΕΚΟ και Νομικών Προσώπων – Φορέων της Γενικής Κυβέρνησης για το Α’ εξάμηνο του 2016, ο Συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας και ο Υπεύθυνος του Τομέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Γ.Λ.Κ., Χρίστος Δήμας, δήλωσαν:

PACIFIC-SUN

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι ανήμπορη να επιτύχει την ορθή εκτέλεση των προϋπολογισμών των Νομικών Προσώπων και των Φορέων. Πιο συγκεκριμένα, τα συνολικά αποτελέσματα των 48 Νομικών Προσώπων και Φορέων παρουσιάζονται μειωμένα σε σχέση με το στόχο κατά 211.000.000 ευρώ.

Κανένα Νομικό Πρόσωπο ή Φορέας δεν πετυχαίνει τους στόχους του. 25 Φορείς παρουσιάζουν απόκλιση μεγαλύτερη του 10%, 21 Φορείς παρουσιάζουν απόκλιση μικρότερη του 10% και 2 Φορείς δεν έχουν στείλει στοιχεία. Η όποια δυνατότητα υπήρχε για τη δημιουργία δημοσιονομικού χώρου, από το σκέλος των δαπανών, εξανεμίζεται με τη διαχειριστική ανεπάρκεια της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Απαιτείται σοβαρή και υπεύθυνη Κυβέρνηση που θα έχει την ικανότητα να αλλάξει το μείγμα δημοσιονομικής πολιτικής, ώστε, με χαμηλότερες δαπάνες, να έχουμε λιγότερους φόρους για να γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας.

Αυτήν την πολιτική για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο έχει παρουσιάσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με την “Συμφωνία Αλήθειας”».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής