ΝΔ: Επισκέφθηκε, ναι ή όχι, ο κ. Αρτεμίου το Μέγαρο Μαξίμου στις 10 Οκτωβρίου;

«Είναι τουλάχιστον κωμικό η απολογούμενη Κυβέρνηση να μιλά για “συνωμοσιολογικά δημοσιεύματα” τα οποία δεν έχει το θάρρος να διαψεύσει, όταν για χρόνια δηλητηριάζει την ελληνική κοινωνία με μυθεύματα που θα ζήλευε ακόμη και ο Αίσωπος»

PACIFIC-SUN

Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να ζητά απαντήσεις από την κυβέρνηση, μετά το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου περί επαφών με την κυβέρνηση, Κύπριου δικηγόρου, που σύμφωνα με την εφημερίδα, ειδικεύεται σε ζητήματα offshore εταιρειών και το όνομά του περιλαμβάνεται στα περίφημα Panama Papers.

«Η Κυβέρνηση – συνώνυμο της διαφθοράς και της διαπλοκής εξακολουθεί να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της και να μην απαντά πρωτίστως στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που την εμπιστεύτηκαν αλλά και σε όλους τους Έλληνες πολίτες που ζητούν επιτακτικά να μάθουν ποια είναι η σχέση της με τον κ. Αρτεμίου», σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία στη νέα της ανακοίνωση.

«Για ακόμη μια φορά» προσθέτει η Νέα Δημοκρατία, «υπεκφεύγουν και πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα. Δεν λένε, όμως, κουβέντα για την ταμπακιέρα» και ρωτά «επισκέφθηκε, ναι ή όχι, ο κ. Αρτεμίου το Μέγαρο Μαξίμου στις 10 Οκτωβρίου; Με ποιους συναντήθηκε;»

«Συνδέεται η επίσκεψή του, την οποία δεν διαψεύδει η παρέα του Μαξίμου, με τη συζήτηση στη Βουλή και την απάντηση που έδωσε ο κ. Τσίπρας για το ποιος κρύβεται πίσω από την offshore της “Αυγής”;

Ποιο ήταν το αντικείμενο της συνάντησης και για ποιο λόγο βρέθηκε ο συγκεκριμένος δικηγόρος με το “πλούσιο βιογραφικό” στο Μέγαρο Μαξίμου; Μέχρι που φθάνει η συνεργασία τους;», συνεχίζει η Νέα Δημοκρατία.

«Τέλος, είναι τουλάχιστον κωμικό η απολογούμενη Κυβέρνηση να μιλά για “συνωμοσιολογικά δημοσιεύματα” τα οποία δεν έχει το θάρρος να διαψεύσει, όταν για χρόνια δηλητηριάζει την ελληνική κοινωνία με μυθεύματα που θα ζήλευε ακόμη και ο Αίσωπος», καταλήγει η ανακοίνωση.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής