ΝΔ για Ελληνικό: «Ο καλός, ο κακός και ο άσχετος»

Επίθεση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία στην Κυβέρνηση, για τiς θέσεις που ανέπτυξαν όσον αφορά την επένδυση του Ελληνικού, ο υπουργός Χρ. Σπίρτζης, ο υπουργός Αρ. Μπαλτάς και ο βουλευτής Δ. Δημητριάδης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τους ρόλους του καλού, του κακού και του άσχετου, μοιράστηκαν οι κορυφαίοι του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση του “Ελληνικού”».

PACIFIC-SUN

Τον υπουργό Χρ. Σπίρτζη τοποθετεί η Νέα Δημοκρατία στο ρόλο «του καλού που, παρά τις παλιές αντιθέσεις του, αλλά και τις πρόσφατες επικρίσεις του για το τίμημα, σηκώνει το βάρος για να προχωρήσει η επένδυση. Σέρνεται στη λογική του τραβάτε με και ας κλαίω.»

Για τον υπουργό Αρ. Μπαλτά, δίνει το ρόλο «του κακού» και αναφέρει: «Δηλώνει: «Αναγνωρίζουμε το γεγονός μιας ήττας. Κάνουμε το συμβιβασμό που απαιτεί η ήττα και συνεχίζουμε τον αγώνα»και θυμάται πως κάποτε μιλούσαν για το δρόμο του «δημοκρατικού σοσιαλισμού» και αφήνει να φανεί πως κάποτε μπορεί να τον βρουν».

Το ρόλο του άσχετου αποδίδει στον βουλευτή Δ. Δημητριάδη και σημειώνει ότι ο βουλευτής υποστηρίζει: ««Δεν επιδιώξαμε αριθμητική αύξηση του τιμήματος, διότι αυτό πολύ απλά πηγαίνει μόνο στο χρέος». Αφήνοντας να φανεί πως μπορούσαν, αλλά δεν ήθελαν μεγαλύτερο τίμημα».

«Το ερώτημα είναι ένα: Στο θέατρο αυτό, του παραλόγου, ποιος είναι ο ρόλος του κ. Τσίπρα;», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής