Μαξίμου: Η Νέα Δημοκρατία έχει ξεπεράσει κάθε όριο υποκρισίας και γραφικότητας

« Στην προσπάθειά της να "βγάλει λαβράκι" για την ταυτότητα ανθρώπων που επισκέπτονται καθημερινά και δημόσια το Μέγαρο Μαξίμου, η Νέα Δημοκρατία έχει σπάσει όλα τα κοντέρ της σοβαρότητας και της γραφικότητας», σχολίασε σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου, απαντώντας σε ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

PACIFIC-SUN

«Το κόμμα του κ. Χριστοφοράκου, της Siemens και των τηλεφωνικών κέντρων, του κ. Παπασταύρου, των Panama Papers, της λίστας Λαγκάρντ και τις λίστες Μπόργιανς, των θαλασσοδανείων και των αθωωτικών τροπολογιών, προσπαθεί, να στήσει ένα αφήγημα διαπλοκής, γύρω από μια εταιρεία η οποία κατέχει διαφανώς και νομίμως πακέτο μετοχών της ΑΥΓΗΣ, μόλις (!) δεκατέσσερις φορές μικρότερο από το περίφημο μη εξυπηρετούμενο δάνειο (θαλασσοδάνειο) του κ. Μητσοτάκη για τον Κήρυκα Χανίων», συνεχίζει.

«Για να της βγει το αφήγημα, εξέδωσε σήμερα μια καταγέλαστη ανακοίνωση, στην οποία εμπλέκει συνομωσιολογικά δημοσιεύματα και άσχετα πρόσωπα. Φιάσκο. Ας συνεχίσουν να γίνονται διασκεδαστικοί…», καταλήγει το Μαξίμου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής