Κικίλιας: Το 80% – 85% των θυμάτων της βίας παγκοσμίως είναι γυναίκες

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας παραβρέθηκε, σήμερα, σε δράση ευαισθητοποίησης των πολιτών που διοργάνωσε η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, με το συμβολικό σύνθημα «Τις γυναίκες δεν τις χτυπάμε ούτε με τριαντάφυλλο».

PACIFIC-SUN

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Κικίλιας δήλωσε: «Η σημερινή δράση της Γραμματείας Γυναικών της Νέας Δημοκρατίας γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών. Είναι τραγικό ότι το 80% – 85% των θυμάτων της βίας παγκοσμίως, δυστυχώς και στην Ελλάδα, είναι γυναίκες. Ενδοοικογενειακή βία, trafficking ή σε οποιαδήποτε μορφή της, η βία είναι μη αποδεκτή.

Στη Νέα Δημοκρατία έχουμε κοινωνικό πρόσωπο. Οι γυναίκες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στις ζωές μας. Είναι η μάνα, η αδερφή, η σύντροφος, η κόρη μας. Και όχι μόνο δεν τις χτυπάμε ούτε με τριαντάφυλλο, όπως είναι ο τίτλος της πρωτοβουλίας μας, αλλά τις αγαπάμε πάρα πολύ».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής