Θεοδωράκης: Κόβουν πόδι σε ασθενή με σκωληκοειδίτιδα

PACIFIC-SUN

«Έπρεπε να υπάρξουν κανόνες στο τηλεοπτικό τοπίο καθώς υπήρχαν καταλήψεις, υπήρχαν θαλασσοδάνεια, υπήρχαν τριγωνικές σχέσεις ΜΜΕ – πολιτικής -τραπεζών αλλά αυτό που κάνει η κυβέρνηση είναι να προσθέτει χάος πάνω στο χάος με κανόνες που θα οδηγήσουν σε νέα διαπλοκή.», είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά.

«Το τίμημα αγοράς των τηλεοπτικών άδειων είναι δυσανάλογο με τις δυνατότητες της αγοράς και έτσι οι καναλάρχες θα χρειαστεί να συναλλαχθούν και να κάνουν παζάρια με την Κυβέρνηση για να επιβιώσουν», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουμε έναν ασθενή με κρίση σκωληκοειδίτιδας και η κυβέρνηση, ο γιατρός, του κόβει το πόδι» και επανέλαβε  την πρόταση του Ποταμιού «υπέρ της συγκρότησης ενός ισχυρού ΕΣΡ χωρίς πολιτικά χαρακτηριστικά που θα έχει την ευθύνη της τηλεοπτικής αγοράς».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, επανέλαβε και «την απαίτηση του Κινήματος για αποκλεισμό των εργολάβων και των προμηθευτών του δημοσίου από την κατοχή τηλεοπτικών καναλιών, ως ένα πρώτο, δυναμικό βήμα στο να «χτυπηθεί» η διαπλοκή στα ΜΜΕ και να μην υπάρχει εξαρτημένη σχέση μεταξύ της τηλεόρασης και κυβέρνησης».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής