Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ στηρίζει τις κινητοποιήσεις της ΠΟΕΔΗΝ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη των Ομοσπονδιών – μελών της να στηρίξουν το ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ που θα ξεκινήσει την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, από τις 7:00 το πρωί από το ΕΚΑΒ και θα διασχίσει όλα τα Νοσοκομεία των Αθηνών και θα καταλήξει στο υπουργείο Υγείας.

PACIFIC-SUN

«Οι μνημονιακές πολιτικές της τελευταίας εξαετίας που συνεχίζονται και εντείνονται από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχουν οδηγήσει το ΕΣΥ στα όρια της κατάρρευσης. Παραμένει ακόμη ζωντανό χάρη στην αυταπάρνηση και την αυτοθυσία των λειτουργών του», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Α.Δ.Ε.ΔΥ.

«Η υποχρηματοδότηση, η υποστελέχωση και η κακοδιοίκηση έχουν πλήξει καίρια το ΕΣΥ, σε μία εποχή που οι πολίτες αποκαμωμένοι από τις μνημονιακές πολιτικές το έχουν ανάγκη περισσότερο από οτιδήποτε άλλο», συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη για να ανατρέψουμε τις καταστροφικές, μνημονιακές πολιτικές που απαξιώνουν, συρρικνώνουν, υποβαθμίζουν, διαλύουν το ΕΣΥ και οδηγούν στην εμπορευματοποίηση της Υγείας», καταλήγει.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής