Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ στηρίζει τις κινητοποιήσεις της ΠΟΕΔΗΝ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη των Ομοσπονδιών – μελών της να στηρίξουν το ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ που θα ξεκινήσει την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, από τις 7:00 το πρωί από το ΕΚΑΒ και θα διασχίσει όλα τα Νοσοκομεία των Αθηνών και θα καταλήξει στο υπουργείο Υγείας.

0
SIAFARIKAS

«Οι μνημονιακές πολιτικές της τελευταίας εξαετίας που συνεχίζονται και εντείνονται από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχουν οδηγήσει το ΕΣΥ στα όρια της κατάρρευσης. Παραμένει ακόμη ζωντανό χάρη στην αυταπάρνηση και την αυτοθυσία των λειτουργών του», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Α.Δ.Ε.ΔΥ.

«Η υποχρηματοδότηση, η υποστελέχωση και η κακοδιοίκηση έχουν πλήξει καίρια το ΕΣΥ, σε μία εποχή που οι πολίτες αποκαμωμένοι από τις μνημονιακές πολιτικές το έχουν ανάγκη περισσότερο από οτιδήποτε άλλο», συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη για να ανατρέψουμε τις καταστροφικές, μνημονιακές πολιτικές που απαξιώνουν, συρρικνώνουν, υποβαθμίζουν, διαλύουν το ΕΣΥ και οδηγούν στην εμπορευματοποίηση της Υγείας», καταλήγει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ