Επίσκεψη Π.Καμμένου στην Αίγυπτο

PACIFIC-SUN

Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Αίγυπτο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, παρέστη στην πρώτη συνάντηση κρατικών και ιδιωτικών βιομηχανιών Ελλάδας – Αιγύπτου, που πραγματοποιήθηκε στο Κάιρο.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Αιγύπτιος ομόλογός του Στρατηγός Sedky Sobhy, ο υπουργός Στρατιωτικής Παραγωγής Dr Mohammed Saeed Al-Assar, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο Αρχηγός του Επιτελείου των Αιγυπτιακών Ενόπλων Δυνάμεων Αντιστράτηγος Mahmoud Hegazi.

Στη συνέχεια, συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β’, ο οποίος του απένειμε τον Μεγαλόσταυρο του Αγίου Σάββα. Στη συνάντηση ήταν παρών ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης.

Στην επίσκεψή του στην Αίγυπτο, συναντήθηκε με τα μέλη της  Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας και επισκέφθηκε τον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο, όπου μιλώντας στα μέλη της Ελληνικής Κοινότητας, όπου επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος της Αλεξάνδρειας δεν είναι απλά ένας ναυτικός όμιλος, ήταν το Αρχηγείο του Στόλου την περίοδο του πολέμου. Αποδίδουμε λοιπόν τις οφειλόμενες τιμές σε αυτό τον ιστορικό όμιλο που φιλοξένησε το Αρχηγείο του Ελληνικού Στόλου, μέσα από εδώ δόθηκε η μάχη για την ελευθερία».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής