Εκδήλωση ΟΝΝΕΔ «Η αποτυχία του λαϊκισμού»

Μία σειρά εκδηλώσεων-ανοιχτών συζητήσεων ανοίγει η ΟΝΝΕΔ, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις 18:00, με την συζήτηση «Η αποτυχία του Λαϊκισμού», στον πολυχώρο Flamme Rouge στο Γκάζι.

PACIFIC-SUN

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι Μαρία Σπυράκη, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιου (EPP), Αντώνης Πανούτσος, δημοσιογράφος και Ευτύχης Βαρδουλάκης, σύμβουλος επικοινωνίας.

Μέσω των συζητήσεων αυτών, που πρόκειται να πραγματοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα και οι οποίες θα θίγουν ζητήματα της επιακιρότητας, η ΟΝΝΕΔ απευθύνεται στην κοινωνία των νέων που ενδιαφέρονται για το σοβαρό ζήτημα του λαϊκισμού, τόσο σε εγχώριο, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, μιλώντας την εκδήλωση υπογράμμισε:
«Το κρίσιμο ζήτημα για την Ελλάδα δεν είναι η αντιμετώπιση του ζητήματος του χρέους. Είναι να προσφέρουμε ένα νέο όραμα. Να αντιμετωπίσουμε τον λαϊκισμό, από όπου και αν προέρχεται. Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, στηριζόμενη σε ένα τεράστιο ψέμα, προσέφερε την ευκαιρία σε όλους μας, να συνειδητοποιήσουμε την πραγματικότητα. Είναι καιρός να αλλάξουμε νοοτροπία και να βασιστούμε σε νέους ανθρώπους, νέες πολιτικές και φρέσκες ιδέες. Να τραβήξουμε διακριτές γραμμές από τον λαϊκισμό και τα παράγωγά του. Να λέμε την αλήθεια και να καλέσουμε τους ανθρώπους, ιδιαίτερα δε τους νέους, να μην έλκονται από την απατηλή γοητεία του λαϊκισμού».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής