Χαρακόπουλος: Η δημόσια τάξη τομέας προτεραιότητας για τη ΝΔ

«Τα ζητήματα της δημόσιας τάξης και της προστασίας του Πολίτη συνιστούν τομέα πρώτης προτεραιότητας για τη Νέα Δημοκρατία», δήλωσε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Φωτογραφία: Νέα Δημοκρατία
kiziplast
pacificsun

Ο κ. Χαρακόπουλος προχώρησε στην δήλωση αυτή, αμέσως μετά τη συνάντησή του με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.), στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών του, μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.

Τα στελέχη της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κατέθεσαν στον κ. Χαρακόπουλο αναλυτικό υπόμνημα με τις θέσεις και τα αιτήματα της Ομοσπονδίας, ενώ εξέθεσαν τα βασικά προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο τους, καθώς και τις σκέψεις τους για την εν γένει κατάσταση στον τομέα της δημόσιας τάξης.

Ο κ. Χαρακόπουλος άκουσε τις τοποθετήσεις του προεδρείου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. και τους ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκρισή τους να συναντηθούν, ώστε να έχουν μια πρώτη συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και τη δημόσια ασφάλεια.

Τέλος, συμφώνησαν να υπάρξει σύντομα δεύτερη συνάντηση, ώστε σ’ αυτήν να αναλυθούν ένα προς ένα όλα τα ζητήματα που περιλαμβάνονται στο σχετικό υπόμνημα της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

Εκ μέρους της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρός της Γιάννης Κατσιαμάκας, ο Ειδικός Γραμματέας Κων/νος Πλατιάς, ο Εκτελ. Γραμματέας Αθανάσιος Ζαρμακούπης, ο ταμίας Πέτρος Αθανασάτος και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής Ευάγγελος Μαντζιώρος.

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here