Πολιτική εξόρμηση στις γειτονιές της Αττικής, ξεκινά η Δημοκρατική Συμπαράταξη

«Ξεκινάμε με ένα μεγάλο οδοιπορικό, μια μεγάλη συνάντηση με τους πολίτες της Β’ Αθήνας. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη συζητά με τον κόσμο της εργασίας, της παραγωγής, της επιχειρηματικότητας ένα προοδευτικό και δίκαιο εθνικό μεταρρυθμιστικό σχέδιο. Δημιουργούμε με μια ευρεία συμμαχία για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή, να υπερβούμε την κρίση και να γυρίσουμε σελίδα» σημειώνει σε δήλωση της η Φώφη Γεννηματά.

Φωτογραφία: ΔΗΜΑΡ
kiziplast

«Είναι ώρα για μια νέα σχέση πολίτη και πολιτικής. Κι αυτή τη σχέση μπορούμε να τη χτίσουμε και να την καταστήσουμε συγκριτικό πλεονέκτημα για τη χώρα. Θα ξανασυναντηθούμε με τους πολίτες  στους δρόμους, στα καταστήματα, στις επιχειρήσεις, στις πλατείες, στους δημόσιους χώρους. Ξανά μαζί μπορούμε!», καταλήγει η Φώφη Γεννηματά.

Την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, κλιμάκιο στελεχών με επικεφαλής τη Φώφη Γεννηματά, και τη συμμετοχή του πρόεδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου, θα επισκεφθεί το δήμο Μοσχάτου-Ταύρου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης τους θα συναντηθούν με το Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου, στις 18:30 και στις 19:00 θα ακολουθήσει σύσκεψη με το Δημοτικό Συμβούλιο και τους φορείς του Δήμου, στην Αίθουσα του ΔΣ στο πρώην Δημαρχείο Ταύρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here