ΠΑΣΟΚ: Η ΣΥΡΙΖΑ Bank χρηματοδότησε το ΣΥΡΙΖΑ Channel με λεφτά των φορολογουμένων

Για «τρίγωνο της διαπλοκής» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ - Καλογρίτσα - Τράπεζας Αττικής κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ και σημειώνει ότι «η ΣΥΡΙΖΑ bank χρηματοδότησε το ΣΥΡΙΖΑ channel με τα λεφτά των φορολογούμενων και των ασφαλισμένων».

kiziplast
pacificsun

Σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ, αναφέρει ότι «ο ευνοούμενος εργολάβος του ΣΥΡΙΖΑ δανειοδοτείται προνομιακά από την Τράπεζα Αττικής και επιχειρεί με διάτρητο πόθεν έσχες να αποκτήσει και κανάλι» και συμπληρώνει «το υπουργείο Επικρατείας με την διορισμένη από αυτό Επιτροπή στον διαγωνισμό -παρωδία, σπεύδει να εγκρίνει το πόθεν έσχες με τα βοσκοτόπια χωρίς καν έλεγχο».

Για την υπόθεση της Τράπεζας Αττικής, τονίζει ότι η κυβέρνηση αφού χρησιμοποίησε  τα χρήματα των φορολογουμένων – και με ζημία τους – χρηματοδοτώντας την ανακεφαλαιοποίησή της με δημόσιους οργανισμούς, τώρα δίνει μάχη για να ελέγξει την διοίκησή της, με στόχο να κουκουλώσει τα όσα έχουν γίνει και να χρησιμοποιήσει την Τράπεζα για ανάλογες δραστηριότητες.

Το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο ακόμη, για «καθεστώς» που «χρειάζεται και τη χρηματοδότησή του. Και όλα τα παραπάνω για την Τράπεζα, με ενορχήστρωση  του πρώην προέδρου του ΤΕΕ και νυν υπουργού Υποδομών κ. Σπίρτζη».

«Η Δικαιοσύνη οφείλει να επιτελέσει το έργο της, και να ελέγξει όλες τις καταγγελίες, χωρίς καμία παρέμβαση ή σκοπιμότητα. Ήδη η αδράνειά της δημιουργεί ερωτηματικά», αναφέρει στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση συνεχίζει, «η Βουλή οφείλει να ζητήσει άμεσα το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος για την Αττικής και να συζητηθεί αυτό στις αρμόδιες επιτροπές» και καταλήγει, «κάποιοι πρέπει να δώσουν λόγο στη Δικαιοσύνη για την κατασπατάληση και απαξίωση των αποθεματικών των Ασφαλιστικών Ταμείων των Μηχανικών και των Τραπεζοϋπαλλήλων, μέσω της συμμετοχής τους στις ανακεφαλαιοποιήσεις της Τράπεζας Αττικής».

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here