Ορκίστηκαν τα μέλη της νέας κυβέρνησης

Η ορκωμοσία των νέων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Φωτογραφία: Αδάμ Αλεξόπουλος - www.dytikesmaties.gr
kiziplast
pacificsun

Η ορκωμοσία των νέων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Μεταξύ των νέων προσώπων είναι ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος, η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου και η ηθοποιός Λυδία Κονιόρδου, ως υπουργός Πολιτισμού.

Δέκα μέλη του νέου υπουργικού συμβουλίου έδωσαν θρησκευτικό όρκο ενώ είκοσι δύο επέλεξαν τον πολιτικό όρκο. Τους δέκα βουλευτές όρκισε ο Μητροπολίτης Μεθώνης, Κλήμης, ενώ όσοι από τους υπουργούς, αναπληρωτές ή υφυπουργούς δεν αλλάζουν χαρτοφυλάκια δεν πήραν μέρος στην ορκωμοσία.

Την Κυριακή η πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού

Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο υπουργικό συμβούλιο θα συνεδριάσει για πρώτη φορά την Κυριακή, στις 12:30 το μεσημέρι, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού.

Τα βιογραφικά των νέων υπουργών της κυβέρνησης

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here