Ορκίστηκαν τα μέλη της νέας κυβέρνησης

Η ορκωμοσία των νέων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

PACIFIC-SUN

Η ορκωμοσία των νέων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Μεταξύ των νέων προσώπων είναι ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος, η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου και η ηθοποιός Λυδία Κονιόρδου, ως υπουργός Πολιτισμού.

Δέκα μέλη του νέου υπουργικού συμβουλίου έδωσαν θρησκευτικό όρκο ενώ είκοσι δύο επέλεξαν τον πολιτικό όρκο. Τους δέκα βουλευτές όρκισε ο Μητροπολίτης Μεθώνης, Κλήμης, ενώ όσοι από τους υπουργούς, αναπληρωτές ή υφυπουργούς δεν αλλάζουν χαρτοφυλάκια δεν πήραν μέρος στην ορκωμοσία.

Την Κυριακή η πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού

Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο υπουργικό συμβούλιο θα συνεδριάσει για πρώτη φορά την Κυριακή, στις 12:30 το μεσημέρι, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού.

Τα βιογραφικά των νέων υπουργών της κυβέρνησης

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής