Κεφαλογιάννη: Η απαξίωση του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου συνεχίζεται

«Η απαξίωση του Ελληνικού Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου συνεχίζεται», αναφέρει η Tομέαρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, σχετικά με τον ορισμό νέου προέδρου και Διοικητικού Συμβουλίου του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Φωτογραφία: Όλγα Κεφαλογιάννη / facebook
kiziplast
pacificsun

«Η απαξίωση του Ελληνικού Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου συνεχίζεται», αναφέρει η Tομέαρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, σχετικά με τον ορισμό νέου προέδρου και Διοικητικού Συμβουλίου του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

«Για μια ακόμα φορά ορίζεται νέος Πρόεδρος και νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Με τα προβλήματα να μεγαλώνουν μέρα με την ημέρα και το Φεστιβάλ να βυθίζεται  στην κρίση διαρκείας, που η Κυβέρνηση δημιούργησε με τις αλλοπρόσαλλες επιλογές της», πρόσθετει.

«Το Ελληνικό Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου από μία σοβαρή συλλογική προσπάθεια της Ελληνικής Πολιτείας να αναδείξει τη θέση της χώρας στο διεθνές πολιτιστικό περιβάλλον με δυναμισμό και εξωστρέφεια, εξελίσσεται σε πεδίο εφαρμογής ασκήσεων κομματικών ισορροπιών. Δυστυχώς ούτε σχέδιο υπάρχει, ούτε διάθεση να μπει ένα τέλος στην αποδόμηση του Φεστιβάλ», συνεχίζει.

«Το λιγότερο που περιμένουμε είναι η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού να δώσει τις δέουσες απαντήσεις. Μόνο λύπη και ιδιαίτερη ανησυχία!», καταλήγει.

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here