Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ στηρίζει τις κινητοποιήσεις της ΠΟΕΔΗΝ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη των Ομοσπονδιών – μελών της να στηρίξουν το ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ που θα ξεκινήσει την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, από τις 7:00 το πρωί από το ΕΚΑΒ και θα διασχίσει όλα τα Νοσοκομεία των Αθηνών και θα καταλήξει στο υπουργείο Υγείας.

kiziplast
pacificsun

«Οι μνημονιακές πολιτικές της τελευταίας εξαετίας που συνεχίζονται και εντείνονται από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχουν οδηγήσει το ΕΣΥ στα όρια της κατάρρευσης. Παραμένει ακόμη ζωντανό χάρη στην αυταπάρνηση και την αυτοθυσία των λειτουργών του», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Α.Δ.Ε.ΔΥ.

«Η υποχρηματοδότηση, η υποστελέχωση και η κακοδιοίκηση έχουν πλήξει καίρια το ΕΣΥ, σε μία εποχή που οι πολίτες αποκαμωμένοι από τις μνημονιακές πολιτικές το έχουν ανάγκη περισσότερο από οτιδήποτε άλλο», συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη για να ανατρέψουμε τις καταστροφικές, μνημονιακές πολιτικές που απαξιώνουν, συρρικνώνουν, υποβαθμίζουν, διαλύουν το ΕΣΥ και οδηγούν στην εμπορευματοποίηση της Υγείας», καταλήγει.

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here