Γεννηματά: Νίκησε το κράτος δικαίου απέναντι στον αυταρχισμό

Σκληρή δήλωση έκανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, μετά την απόφαση του ΣτΕ, για την αντισυνταγματικότητα του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες.

Φωτογραφία: Φώφη Γεννηματά / facebook
kiziplast
pacificsun

Στη δήλωσή της μεταξύ άλλων, η κ. Γεννηματά είπε ότι «σήμερα νίκησε το κράτος δικαίου απέναντι στον αυταρχισμό και στον καθεστωτισμό των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ», και ζητά την άμεση απομάκρυνση του κ. Παππά «ως ηθικός αυτουργός και κύριος εκτελεστής αυτής της καθεστωτικής επιχείρησης».

Ολόκληρη η δήλωση
«Σήμερα νίκησε το κράτος δικαίου απέναντι στον αυταρχισμό και στον καθεστωτισμό των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.  Ειπώθηκε το μεγάλο όχι στο «μαύρο» στην ενημέρωση.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να σεβαστεί πλήρως την απόφαση της Δικαιοσύνης και να προχωρήσει άμεσα στην αποκατάσταση της νομιμότητας, με την απόδοση των αρμοδιοτήτων στο ΕΣΡ.

Όσον μας αφορά θα συμβάλλουμε στην άμεση ανασυγκρότηση του ΕΣΡ ,με όλες του τις προβλεπόμενες από το σύνταγμα αρμοδιότητες ώστε να ρυθμιστεί το τηλεοπτικό τοπίο. Με διασφάλιση της πολυφωνίας και του πλουραλισμού.

Η Κυβέρνηση είναι πολιτικά έκθετη.

Οι μεθοδεύσεις τους θα τους ακολουθούν για πάντα.

Επιβάλλεται τουλάχιστον για λόγους πολιτικής και ηθικής τάξεως να απομακρυνθεί άμεσα ο φυσικός αυτουργός και κύριος εκτελεστής αυτής της καθεστωτικής επιχείρησης ο Υπουργός κ.Παππάς».

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here