Από 14-21 Σεπτεμβρίου οι επαναληπτικές εξετάσεις για τα ΤΕΦΑΑ

Από την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν η υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία των υποψηφίων Επαναληπτικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων και Ελλήνων του εξωτερικού για τα ΤΕΦΑΑ.

PACIFIC-SUN

Οι υποψήφιοι κατά την προσέλευσή τους στις επιτροπές υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας, πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με δύο μικρές φωτογραφίες, ακτινογραφία θώρακα και καρδιογράφημα συνοδευόμενα από τη γνωμάτευση των γιατρών και βεβαίωση οπτικής οξύτητας. Οι βεβαιώσεις αυτές μπορούν να έχουν εκδοθεί από νοσηλευτικό ίδρυμα του Δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ. ή ιατρό του δημοσίου ή και από ιδιώτη γιατρό. Οι ιατρικές εξετάσεις ισχύουν για έξι μήνες από την ημερομηνία έκδοσής τους.

Ακόμη θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό της ταυτότητας, έγγραφο, και δελτίο εξεταζομένου, όπου αναγράφεται ο κωδικός αριθμός του υποψηφίου.

Οι επιτροπές υγειονομικής εξέτασης θα λειτουργήσουν στις έδρες των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: Διεύθυνση Πειραιά και Διεύθυνση Δυτικής Θεσσαλονίκης,

Οι συγκεκριμένοι χώροι διεξαγωγής των αγωνισμάτων και το αναλυτικό πρόγραμμα κάθε επιτροπής, ανακοινώνονται στους υποψηφίους από τις ανωτέρω Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής