Διεθνής διάκριση για την ψηφιακή τραπεζική της Alpha Bank

Η Alpha Bank διακρίθηκε με το βραβείο “Digital Bank of Distinction for Western Europe” για την ψηφιακή της παρουσία και τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής που προσφέρει, στο πλαίσιο του διαγωνισμού “Best Digital Banks 2016”.

PACIFIC-SUN

Η Alpha Bank διακρίθηκε με το βραβείο “Digital Bank of Distinction for Western Europe” για την ψηφιακή της παρουσία και τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής που προσφέρει, στο πλαίσιο του διαγωνισμού “Best Digital Banks 2016”. Ο διαγωνισμός αποτελεί μέρος των διεθνούς κύρους Global Finance Awards που διοργανώνονται σε ετήσια βάση από το περιοδικό Global Finance.

Η σημαντική αυτή διάκριση κατατάσσει την Alpha Bank μεταξύ των σημαντικότερων «ψηφιακών τραπεζών» παγκοσμίως. Αποτελεί συνολική αναγνώριση του πρωτοποριακού χαρακτήρα της ψηφιακής παρουσίας της Τραπέζης και των ολοκληρωμένων και καινοτόμων ψηφιακών υπηρεσιών και προϊόντων που παρέχει στους πελάτες της.

Η κατάκτηση του βραβείου “Digital Bank of Distinction for Western Europe” αποδίδεται σε μεγάλο βαθμό στο Alpha e-Banking Ιδιωτών που ανασχεδιάστηκε προσφάτως και συγκεκριμένα στις υπηρεσίες Alpha Web Banking και Alpha Mobile Banking καθώς και το ενημερωτικό portal www.alpha.gr/e-banking.

Σύμφωνα με το Global Finance, η νέα κατηγορία βραβείων “Digital Banks of Distinction” απευθύνεται σε τράπεζες που δραστηριοποιούνται σε μεσαίες αγορές και σε τοπικό επίπεδο και στοχεύει στην ανάδειξη των σημαντικότερων επιτευγμάτων και των βέλτιστων πρακτικών στο digital banking παγκοσμίως.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής