Αύξηση του κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο τον Ιούλιο

Τους Δείκτες Κύκλου Εργασιών και Όγκου στο Λιανικό Εμπόριο παρουσίασε η Ελληνική Στατιστική Αρχή για τον Ιούλιο φέτος.

PACIFIC-SUN

Η εξέλιξη των Δεικτών σύμφωνα µε στοιχεία προσωρινά και διορθωμένα ως προς τον αριθμό εργάσιμων ημερών, τυπικού μήνα ίσης χρονικής διάρκειας, έχει ως εξής: 

Ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών τον Ιούλιο του 2016, σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουλίου τη περασμένης χρονιάς, σημείωσε αύξηση κατά 7,1% και σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουνίου 2016 παρουσίασε αύξηση κατά 4,4%.

Ο Γενικός Δείκτης Όγκου, τον Ιούλιο, σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουλίου 2015, παρουσίασε αύξηση κατά 9,7% και σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουνίου 2016 σημείωσε αύξηση κατά 7,9%.

Ο Εποχικά Διορθωμένος, ως προς την επίδραση εποχικών γεγονότων, (π.χ. έναρξη σχολικής περιόδου, εορτές, τουριστική περίοδος) Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών, τον Ιούλιο φέτος, σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουνίου 2016 σημείωσε αύξηση κατά 4,5%.

Ο Εποχικά Διορθωμένος Γενικός Δείκτης Όγκου, τον Ιούλιο του 2016, σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουνίου 2016 παρουσίασε αύξηση κατά 4,9%.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής