Αύξηση του κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο τον Ιούλιο

Τους Δείκτες Κύκλου Εργασιών και Όγκου στο Λιανικό Εμπόριο παρουσίασε η Ελληνική Στατιστική Αρχή για τον Ιούλιο φέτος.

Designed by Freepik
kiziplast
pacificsun

Η εξέλιξη των Δεικτών σύμφωνα µε στοιχεία προσωρινά και διορθωμένα ως προς τον αριθμό εργάσιμων ημερών, τυπικού μήνα ίσης χρονικής διάρκειας, έχει ως εξής: 

Ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών τον Ιούλιο του 2016, σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουλίου τη περασμένης χρονιάς, σημείωσε αύξηση κατά 7,1% και σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουνίου 2016 παρουσίασε αύξηση κατά 4,4%.

Ο Γενικός Δείκτης Όγκου, τον Ιούλιο, σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουλίου 2015, παρουσίασε αύξηση κατά 9,7% και σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουνίου 2016 σημείωσε αύξηση κατά 7,9%.

Ο Εποχικά Διορθωμένος, ως προς την επίδραση εποχικών γεγονότων, (π.χ. έναρξη σχολικής περιόδου, εορτές, τουριστική περίοδος) Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών, τον Ιούλιο φέτος, σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουνίου 2016 σημείωσε αύξηση κατά 4,5%.

Ο Εποχικά Διορθωμένος Γενικός Δείκτης Όγκου, τον Ιούλιο του 2016, σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουνίου 2016 παρουσίασε αύξηση κατά 4,9%.

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here