Βρέθηκε η μητέρα του νεκρού βρέφους στη Νέα Σμύρνη

Μία 22χρονη είναι σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό στον ακάλυπτο χώρο συγκροτήματος πολυκατοικιών επί της οδού Πριγκιποννήσων 5 στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, κατά τη διάρκεια των ερευνών και των καταθέσεων που πήραν οι αστυνομικοί εντόπισαν την 22χρονη σε μία από τις πολυκατοικίες που είχαν πρόσβαση στον ακάλυπτο χώρο.

Η 22χρονη η οποία φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα διέμενε μαζί με τη μητέρα της, ωστόσο κανένας δεν πρέπει να είχε αντιληφθεί την εγκυμοσύνη. Αυτή την ώρα ανακρίνεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου αναμένεται να μεταβεί και ψυχολόγος.

Το βρέφος είχε εντοπιστεί από ένοικο στις 16:30 το μεσημέρι της 21ης Απριλίου, τυλιγμένο σε σεντόνι μαζί με τον ομφάλιο λώρο και άμεσα κάλεσε την Ελληνική Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που διαπίστωσαν την ύπαρξή του και στη συνέχεια πραγματοποίησαν έρευνες και συνέλεξαν στοιχεία για τον εντοπισμό της μητέρας.

Οι αρχές εκτιμούσαν εξ΄αρχής ότι το βρέφος είχε μόλις γεννηθεί, αφού είχε ακόμη τον ομφάλιο λώρο και έπαιρναν καταθέσεις από όλους τους ενοίκους, μήπως και εντοπίσουν στην πολυκατοικία τη μητέρα του.

Ρεπορτάζ σε εξέλιξη

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής