Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά και λαθραίο καπνό

Τρία άτομα συνελήφθησαν προχθές στην Αλεξανδρούπολη για διακίνηση, αποθήκευση, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί εθνικού τελωνειακού κώδικα κατά περίπτωση. Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από 350 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 450 γραμμάρια λαθραίου καπνού και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

PACIFIC-SUN

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 30 και 28 ετών και μία 21χρονη Μολδαβή, κατηγορούμενοι για διακίνηση – αποθήκευση – κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί εθνικού τελωνειακού κώδικα κατά περίπτωση.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, σε όχημα και τις οικίες των δραστών. Στην οικία όπου διέμεναν ο 30χρονος και η 21χρονη, καθώς επίσης το όχημα και την κατοχή του 30χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 240,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένας τρίφτης, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 355 ευρώ.

Στην οικία του 28χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 137 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 450 γραμμάρια καπνού, για τον οποίο δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί, δύο τρίφτες και τρία κινητά τηλέφωνα. Επίσης κατασχέθηκε ένα αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής