Τρεις συλλήψεις για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στο Χαλάνδρι και τον Γέρακα

Μία 30χρονη και δύο άνδρες ηλικίας 28 και 59 ετών συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της περασμένης Τετάρτης στο Χαλάνδρι και στο Γέρακα, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφορίας, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και να εντοπίσουν τους δράστες, καθώς και οι οικίες που χρησιμοποιούσαν ως χώρο καλλιέργειας και αποθήκευσης της κάνναβης.

Εντός της οικίας του 59χρονου στο Γέρακα, εντοπίστηκε εγκατάσταση υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης. Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξήντα ένα δενδρύλλια κάνναβης, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1.959,6 γραμμαρίων, είκοσι δύο ναρκωτικά χάπια, ποσότητα σπόρων κάνναβης και ένα όπλο τύπου Flobert με είκοσι οκτώ σφαίρες.

Στην οικία των δύο άλλων συλληφθέντων στο Χαλάνδρι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 13.244 γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 84 γραμμ., ποσότητα σπόρων κάνναβης, δύο ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής