Τρεις συλλήψεις για κλοπές στη Στυλίδα

Συνελήφθησαν άμεσα, χθες νωρίς το μεσημέρι στη Στυλίδα, τρεις άνδρες, ηλικίας 29, 20 και 19 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, κατά συναυτουργία. Ο 20χρονος κατηγορείται επίσης για στέρηση σχετικής άδειας ικανότητας οδήγησης.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα όπως προέκυψε, οι συλληφθέντες χθες πρωινές ώρες, κινούμενοι με αυτοκίνητο, ενέχονται σε τρεις κλοπές από οικίες, εκ των οποίων δύο στις Ράχες και μία στον Αχινό Φθιώτιδας, με την λεία που αποκόμισαν να περιλαμβάνει διάφορα τιμαλφή και κοσμήματα, μικρό χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό του οχήματος που επέβαιναν, καθώς και την κατάσχεση μέρους των κλοπιμαίων, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους. Επιπλέον, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης για τη διάπραξη των κλοπών, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ οι συλληφθέντες, οι οποίοι έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής