Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για λαθραία καπνικά προϊόντα

Τρεις  αλλοδαποί συνελήφθησαν χθες το πρωί στη Θεσσαλονίκη, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, για κατοχή και εμπορία λαθραίων καπνικών προϊόντων.

PACIFIC-SUN

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συντονισμένων ενεργειών,  εντοπίστηκαν οι τρεις αλλοδαποί, στην περιοχή Γαβριήλ Βασιλειάδη Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης, να πωλούν τσιγάρα, τα οποία κατείχαν από κοινού.

Μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των στελεχών του λιμενικού σώματος, οι οποίοι δήλωσαν την ιδιότητά τους, τράπηκαν σε φυγή, ενώ κατόπιν συμπλοκής που ακολούθησε, συνελήφθησαν.

Στο αρχικό σημείο που εντοπίστηκαν οι τρεις συλληφθέντες, βρέθηκαν εντός τριών σάκων και τριών πλαστικών τσαντών, συνολικά 1.649 πακέτα τσιγάρων και 82 συσκευασίες καπνού διαφόρων επωνυμιών, που δεν έφεραν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Στη συνέχεια, ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία ενός εκ των τριών συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 103 ζευγάρια παπούτσια σε διάφορες μάρκες, για τα οποία δεν υπήρχαν νόμιμα παραστατικά έγγραφα.

Από τη Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι  ποσότητες καπνικών ειδών, τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων και το χρηματικό ποσό των 274 ευρώ.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής