Τέσσερις συλλήψεις για τυχερά παίγνια στην Αττική

Τρεις θαμώνες και ο 48χρονος υπεύθυνος καταστήματος, όπου διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια συνελήφθησαν προχθές  σε περιοχή της Αττικής.

PACIFIC-SUN

Από την έρευνα που έγινε στο κατάστημα, διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί δεκαεννέα ηλεκτρονικοί υπολογιστές με λογισμικό τυχερού παίγνιου, ενώ βρέθηκαν και συνδεδεμένες τέσσερις μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών (server), που αποτελούσαν και τα κέντρα ελέγχου και διαχείρισης των τυχερών παιγνίων.

Στο κατάστημα είχε τοποθετηθεί και τεθεί σε λειτουργία σύστημα παρακολούθησης και επιτήρησης, αποτελούμενο από επτά κάμερες και καταγραφικό προκειμένου να πραγματοποιείται ελεγχόμενη είσοδος, ενώ επιπλέον υπήρχε μπουτόν για να απενεργοποιεί του ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε ενδεχόμενο έλεγχο των διωκτικών αρχών.

Αναλυτικότερα, εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκαεννέα ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τέσσερις μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών (server), επτά κάμερες και καταγραφικό, καθώς και 1050 ευρώ.

Τα ψηφιακά πειστήρια που κατασχέθηκαν θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή διερεύνηση, ενώ το χρηματικό ποσό θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ επιπρόσθετα θα ενημερωθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες για την εφαρμογή της διοικητικής διαδικασίας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής