Τέσσερις συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα στην Δυτική Αττική

Για κατοχή και διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στη Δυτική Αττική και τον Πειραιά. Κατασχέθηκαν συνολικά 4.299 πακέτα τσιγάρα και 743 συσκευασίες καπνού.

PACIFIC-SUN

Συνελήφθη, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, στις 24 Ιουλίου στην Μαγούλα, μία 44χρονη διότι μετά από κατ’ οίκον έρευνα, παρουσία δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.214 πακέτα τσιγάρα και 29 συσκευασίες καπνού. Επιπλέον, κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των 3.649 ευρώ.

Στις 25 Ιουλίου συνελήφθησαν στα Σεπόλια, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση, δύο υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 44 και 49 ετών, για διακίνηση καπνικών προϊόντων. Ειδικότερα, εντοπίστηκε ο 49χρονος να εξέρχεται από αποθήκη της περιοχής και να επιβιβάζεται σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, μεταφέροντας ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και καπνού ενώ λίγη ώρα αργότερα, διαπιστώθηκε να προσεγγίζει με μοτοσυκλέτα την ίδια αποθήκη ο έτερος δράστης, προκειμένου να προμηθευτεί λαθραία καπνικά προϊόντα.

Από την έρευνα στην αποθήκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.986 πακέτα τσιγάρα και 447 πακέτα καπνού ενώ ακόμη κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 390 ευρώ καθώς και οι δύο μοτοσυκλέτες, ως μέσα διακίνησης.

Συνελήφθη στις 25 Ιουλίου, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στην περιοχή του ΗΣΑΠ Πειραιά, από αστυνομικούς ένας 22χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι κατελήφθη να μεταφέρει εντός βαλίτσας 99 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία ακολούθως κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής