Δεν εκδίδονται ταυτότητες γιατί δεν έχουν ίντερνετ στο Περιστέρι

Μία κωμικοτραγική κατάσταση βιώνουν τις τελευταίες ημέρες όσοι προσπαθούν να εκδώσουν αστυνομική ταυτότητα στο Αστυνομικό Τμήμα του Περιστερίου. Για την έκδοση αναγκάζονται να κλείσουν ραντεβού για τουλάχιστον μία εβδομάδα μετά, ωστόσο δεν υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και δεν εξυπηρετούνται.

PACIFIC-SUN

Αναγνώστης μας ενημέρωσε, ότι την περασμένη εβδομάδα επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα για την έκδοση ταυτότητας και του ζητήθηκε να κλείσει ραντεβού για τη χθεσινή ημέρα, ωστόσο το σύστημα «έπεσε», με αποτέλεσμα να μην εξυπηρετηθεί.

Σήμερα επισκέφθηκε για ακόμη μία φορά το Αστυνομικό Τμήμα, ωστόσο φαίνεται πως και σήμερα θα φύγει άπραγος μαζί με άλλους πολίτες που περιμένουν για τον ίδιο λόγο.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Γ.Α.Δ.Α., ενημερωθήκαμε ότι τις προηγούμενες τρεις ημέρες το σύστημα της αστυνομίας είχε πρόβλημα, ωστόσο σήμερα έχει αποκατασταθεί. Οι υπάλληλοι του τμήματος Περιστερίου, μας είπαν, πως το πρόβλημα αφορά βλάβη στην τηλεφωνική σύνδεση και δεν γνωρίζουν πότε θα αποκατασταθεί.

Στην περίπτωση που τα ραντεβού δεν εξυπηρετηθούν σήμερα, τότε θα πρέπει να κλείσουν εκ νέου ραντεβού, με το πιο κοντινό την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής