Συνελήφθησαν τρεις νεαροί στην Αθήνα για κατοχή κροτίδων

Τρία νεαροί εκ των οποίων δύο 16χρονοι και ένας 19χρονος συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι σε υπεραστικό σταθμό λεωφορείων στην Αθήνα, γιατί μετέφεραν ε σακβουαγιάζ και σε σακίδια πλάτης 850 κροτίδες.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί στο πλαίσιο εξακρίβωσης πληροφοριών, που αφορούσαν την εμπορία κροτίδων από την Αθήνα στην Πάτρα, σχεδίασαν και υλοποίησαν στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία ειδικό κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη στην Αττική.

Από τις έρευνες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν σε υπεραστικό σταθμό λεωφορείων στην Αθήνα οι τρεις δράστες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 850 κροτίδες, τις οποίες μετέφεραν σε σακβουαγιάζ και σε σακίδια πλάτης.

Στην συνέχεια ο 16χρονος οδήγησε τους αστυνομικούς στην οικία του στην Νέα Σμύρνη Αττικής, όπου τους παρέδωσε επιπλέον 42 κροτίδες, 140 παιδικά αθύρματα και 4 βεγγαλικά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ επισημαίνεται ότι, από τις 892 κροτίδες που συνολικά κατασχέθηκαν οι 105 ήταν ιδιαίτερα μεγάλης ισχύος.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής