Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στην Πάτρα για κλοπές σε καταστήματα και οχήματα

Πέντε κλοπές που διαπράχθηκαν τον τελευταίο μήνα στην Πάτρα, εξιχνιάστηκαν με τη σύλληψη δύο αλλοδαπών ηλικίας 25 και 21 ετών, υπήκοοι Αλγερίας και Λιβύης αντίστοιχα.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, προχθές το βράδυ, οι δύο δράστες, ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν σταθμευμένο αυτοκίνητο και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του, το χρηματικό ποσό των πενήντα ευρώ και διάφορα έγγραφα του οχήματος.

Για τον εντοπισμό των δραστών, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, οι οποίοι λίγη ώρα αργότερα τους συνέλαβαν. Σε σωματική έρευνα που ενεργήθηκε στους δράστες, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή τους και κατάσχεσαν το χρηματικό ποσό των 330 ευρώ, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την προανάκριση που διενεργήσαν οι αστυνομικοί διακριβώθηκε ότι οι δύο δράστες είχαν διαπράξει, τον τελευταίο μήνα στην Πάτρα ακόμη τέσσερις κλοπές σε καταστήματα και αυτοκίνητο.

Πιο συγκεκριμένα, ο 21χρονος στις 8 Ιανουαρίου, στην Πάτρα είχε διαρρήξει σταθμευμένο αυτοκίνητο και είχε αφαιρέσει από το εσωτερικό του ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον παθόντα.

Ενώ ο 25χρονος στις 31 Δεκεμβρίου το βράδυ είχε αφαιρέσει, με τη μέθοδο της απασχόλησης από θαμώνα καφετέριας ένα κινητό τηλέφωνο, στις 15 Δεκεμβρίου τα ξημερώματα είχε διαρρήξει καφετέρια και είχε αφαιρέσει από το εσωτερικό της ένα φορητό υπολογιστή αξίας 350 ευρώ. Επιπλέον, στις 6 Δεκεμβρίου τα ξημερώματα, ενεργώντας από κοινού με έναν ακόμη συνεργό του διέρρηξαν ταξιδιωτικό πρακτορείο και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής