Συνελήφθησαν διακινητές μεταναστών στην Καστοριά

Σε αστυνομικές επιχειρήσεις χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί συνελήφθησαν δύο άτομα εκ των οποίων ένας 55χρονος Έλληνας και ένας 47χρονος Αλβανός για μεταφορά τεσσάρων μη νόμιμων μεταναστών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στην Καστοριά.

PACIFIC-SUN

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 55χρονος οδηγός του μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας, έναν υπήκοο Αλβανίας 26 ετών μη νόμιμο μετανάστη, ο οποίος είχε εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 47χρονος οδηγός του μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας, τρεις ομοεθνείς του ηλικίας 23, 31 και 35 ετών, οι οποίοι είχαν εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.

Συνολικά κατασχέθηκαν δύο αυτοκίνητα, οκτώ κινητά τηλέφωνα και επτά κάρτες SIM. Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος των τριών εκ των τεσσάρων μη νόμιμων μεταναστών εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας καθώς και στον ενιαίο χώρο Schengen.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής