Συνελήφθησαν διακινητές μεταναστών σε περιοχές της Καστοριάς και της Φλώρινας

Χθες το βράδυ συνελήφθησαν δύο άνδρες στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού Σιάτιστας Κρυσταλλοπηγής, και στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, κατόπιν οργανωμένων αστυνομικών επιχειρήσεων, για μεταφορά έξι μη νόμιμων μεταναστών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

PACIFIC-SUN

Στην πρώτη περίπτωση, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι ο 47χρονος Αλβανός οδηγός του μετέφερε, έναντι χρηματικής αμοιβής, στο εσωτερικό της χώρας, τρεις ομοεθνείς του (31, 35 και 40 χρονών) μη νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι είχαν εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι ο 62χρονος οδηγός του μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας, τρεις υπηκόους Αλβανίας (24, 34 και 35 ετών), μη νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι είχαν εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.

Συνολικά κατασχέθηκαν δύο αυτοκίνητα, έντεκα κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό 1.820 ευρώ, ενώ οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής