Συνελήφθησαν ανήλικοι για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στη Σπάρτη

Δύο ανήλικοι συνελήφθησαν προχθές το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, που περιλαμβάνει ακόμη έναν ανήλικο, ο οποίος αναζητείται.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, οι ανωτέρω, προσέγγισαν ηλικιωμένη ημεδαπή και με την χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησαν και της αφαίρεσαν την τσάντα της, που περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, εντόπισαν τους δύο ανήλικους και τους συνέλαβαν.

Επιπλέον, για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν δύο άντρες ηλικίας 33 και 36 ετών, αντίστοιχα και δύο γυναίκες ηλικίας 33 και 39 ετών, αντίστοιχα, γονείς των ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, ενώ αναζητείται ακόμη μία 33χρονη, που επίσης κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής