Συνελήφθησαν 2 άτομα για υπόθεση αρπαγής και εκβίασης αλλοδαπών

Δύο άτομα ηλικίας 17 και 62 ετών, τα οποία ενέχονται σε περίπτωση αρπαγής και εκβίασης δεκατριών 13 αλλοδαπών, συνελήφθησαν χθες το πρωί σε αγροτική περιοχή της Νέας Μαγνησίας Θεσσαλονίκης.

PACIFIC-SUN

Για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε καταγγελία, χθες στο Τμήμα Ασφαλείας Δέλτα για αρπαγή δεκατριών αλλοδαπών και παράνομη κατακράτησή τους

Άμεσα οργανώθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, οι οποίοι εντόπισαν και απελευθέρωσαν από αποθήκη της Νέας Μαγνησίας Θεσσαλονίκη, δέκα αλλοδαπούς που κρατούνταν παρά τη θέλησή τους από τους δύο συλληφθέντες.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι παραπάνω αλλοδαποί μαζί με τρεις ακόμη, που διέφυγαν από τον χώρο, εισήλθαν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια από περιοχή του Έβρου με τη συνδρομή λαθροδιακινητών και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στην αποθήκη.

Εκεί, οι συλληφθέντες μαζί με δύο ακόμη συνεργούς, απαιτούσαν εκβιαστικά τόσο από τους ίδιους όσο και από οικείους τους, την καταβολή χρηματικών ποσών, ενώ επιπλέον αφαίρεσαν από την κατοχή τους κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.

Έπειτα από έρευνες που ακολούθησαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων και την αποθήκη, δύο κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 460 ευρώ, δύο διαβατήρια και δύο ταυτότητες Πακιστανικών Αρχών.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής