Συνελήφθη «ποντικός» στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης

Ενας 36χρονος υπάλληλος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την πρόσβασή του σε χώρους αποσκευών αφαιρούσε συστηματικά χρήματα και αντικείμενα, από τσάντες και βαλίτσες ανυποψίαστων επιβατών.

PACIFIC-SUN

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών για αφαίρεση αντικειμένων και χρηματικών ποσών από αποσκευές ταξιδιωτών, εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, ο 36χρονος να περιεργάζεται αποσκευές και να προσπαθεί να αφαιρέσει αντικείμενα από το εσωτερικό τους, οπότε και συνελήφθη. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι από τις αρχές του τρέχοντος έτους, διέπραξε πλήθος αντίστοιχων κλοπών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10.050 ευρώ, 391 δολάρια Αμερικής, 12.000 γεν Ιαπωνίας, 100 δολάρια Αυστραλίας, 45 λίρες Βρετανίας, 2.910 ρούβλια Ρωσίας, 490 σερβικά δηνάρια, 400 φιορίνια Ουγγαρίας και δύο τραπεζικά βιβλιάρια με καταθέσεις μεγάλους ύψους όλα προϊόντα κλοπής.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής