Συνελήφθη 72χρονος «πιστολέρο» στον Πειραιά

Συνελήφθη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, ένας 72χρονος που έκανε σκοποβολή στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του στον Πειραιά. Εντοπίστηκε στο διαμέρισμα οπλοστάσιο.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, ο 72χρονος είχε τοποθετήσει στα κάγκελα του μπαλκονιού της οικίας του ξύλινη επιφάνεια και ασκείτο στην σκοποβολή χρησιμοποιώντας ένα πιστόλι διαμετρήματος 0,22 mm. Μία από τις βολίδες μάλιστα διαπέρασε το διαχωριστικό τζάμι μπαλκονιού γειτονικού διαμερίσματος.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμά του βρέθηκαν σε διάφορα σημεία-ειδικές κρύπτες τέσσερα πιστόλια, ένα περίστροφο, δεκαεννέα κυνηγετικά όπλα, μονόκαννα και δίκανα, δύο καραμπίνες, είκοσι άδειες κατοχής κυνηγετικού όπλου, ένας σιγαστήρας πιστολιού.

Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 639 φυσίγγια πυροβόλου όπλου, εκατόν επτά φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου και 24 κάλυκες και ένα ξίφος, ένα τσεκούρι, έναν ηλεκτρικό εκκενωτή, έξι γεμιστήρες, 11 μαχαίρια.

Ακόμη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα χρηματικά ποσά των 500 ευρώ και 394 δολλαρίων και 47 χρυσές λίρες. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος κατείχε παράνομα δύο από τα προαναφερόμενα κυνηγετικά όπλα, τέσσερα πιστόλια, καθώς και το περίστροφο.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής