Συνελήφθη 49χρονος στο Σμέρτο Θεσπρωτίας για μεταφορά κάνναβης

Ενας 49χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, στο Σμέρτο Θεσπρωτίας, για μεταφορά κάνναβης με το φορτηγό του. Κατασχέθηκαν εντός εφεδρικών τροχών στην καρότσα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 23.088 γραμμαρίων.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο το φορτηγό αυτοκίνητο.

Στον έλεγχο που πραγματοποίησαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εντός εφεδρικών τροχών (ρεζέρβας) στην καρότσα του οχήματος, δώδεκα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 23.088 γραμμαρίων.

Επιπρόσθετα, κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1.036 γραμμαρίων, η οποία βρέθηκε στο χώρο της καμπίνας του οχήματος, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 50 γραμμαρίων, η οποία βρέθηκε σε επαγγελματικό χώρο του 49χρονου, το γορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του συλληφθέντα, ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής