Συνελήφθη 45χρονος με 340 κιλά κάνναβης

Ένας 45χρονος Αλβανός συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Καλπάκι Ιωαννίνων, ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητο εκατόν δέκα δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους που υπερβαίνει τα 340 κιλά.

PACIFIC-SUN

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, χθες το απόγευμα, συνελήφθη στη διασταύρωση Καλπακίου Ιωαννίνων, ο 45χρονος έμπορος ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο δράστης μετέφερε με αυτοκίνητο, προς το εσωτερικό της χώρας, εκατόν δέκα δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 340.050 γραμμαρίων.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι το αυτοκίνητο έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και αποξεσμένο αριθμό πλαισίου, ενώ τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου είχαν αλλοιωθεί, προκειμένου να προσομοιάζει με αυτοκίνητο του ΟΤΕ.

Τα ναρκωτικά, το αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσε ο δράστης για τις παράνομες συναλλαγές του, κατασχέθηκαν.

Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής